Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

Can't post using Firefox

Old 01-30-19, 05:59 PM
  #1  
Ogsarg
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2017
Location: Hollister, CA (not the surf town)
Posts: 610

Bikes: 2009 Specialized Roubaix, early 90's Giant Iguana

Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 245 Post(s)
Liked 24 Times in 19 Posts
Can't post using Firefox

Just today I went to start a thread and when the window came up, the box for the title came up but none for the thread content. Tried several times on two different sub forums with same result. Using MS browser it works fine. Have never had that issue with Firefox before.
Ogsarg is offline  
Old 01-30-19, 06:34 PM
  #2  
Rollfast
What happened?
 
Rollfast's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Around here somewhere
Posts: 7,432

Bikes: 3 Rollfasts, 3 Schwinns, a Shelby and a Higgins Flightliner in a pear tree!

Mentioned: 37 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 1478 Post(s)
Liked 27 Times in 27 Posts
Which version are you using and are you fully updated?

I have four machines running the latrest version of FF 64, two on Win 7 and two with Linux Mint 19.1 (Tessa). I seem to be good.

My main problem with FF was having Outlook.live.com not liking to send or reply to messages, which I learned is an occasional glitch based on a bad update/upgrade.

Try starting FF in safe mode or without add-ons (refresh) and rebuild one add-on at a time.
__________________

Marcia Brady rode a ROLLFAST!
Rollfast is offline  
Old 02-07-19, 01:24 PM
  #3  
CliffordK
Senior Member
 
CliffordK's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Eugene, Oregon, USA
Posts: 22,249
Mentioned: 158 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8371 Post(s)
Liked 33 Times in 30 Posts
Has this been resolved?

Have you checked that you haven't gotten yourself logged out? Perhaps log out and log back in?

I use Firefox regularly, and can post fine.

Any new security Add-Ons in Firefox?

I use NoScript, and have the following scripts enabled:
bikeforums.net
ajax.googleapis.com
googletagservices.com
CliffordK is offline  
Old 02-09-19, 04:43 AM
  #4  
Rollfast
What happened?
 
Rollfast's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Around here somewhere
Posts: 7,432

Bikes: 3 Rollfasts, 3 Schwinns, a Shelby and a Higgins Flightliner in a pear tree!

Mentioned: 37 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 1478 Post(s)
Liked 27 Times in 27 Posts
Firefox is on version 65.0 as of January 29, and you may have some 'hiccups' at around the time the new updates are released.

If you haven't please do update, there were some important fixes that are worthwhile.

I don't know the member's situation well enough but I'm thinking scripts are not the problem.

And yes there may be a few issues with FF on Windows, usually with 32 bit machines.
__________________

Marcia Brady rode a ROLLFAST!
Rollfast is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.