Go Back  Bike Forums > Bike Forums > Classic & Vintage
Reload this Page >

Velobase.com question

Notices
Classic & Vintage This forum is to discuss the many aspects of classic and vintage bicycles, including musclebikes, lightweights, middleweights, hi-wheelers, bone-shakers, safety bikes and much more.

Velobase.com question

Old 05-14-20, 06:27 AM
  #1  
hwheel72 
Steele is Real
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2018
Location: Plano, TX
Posts: 75

Bikes: 86 De Rosa Pro, 80 Centurion Semi Pro, 79 Trek 930, 76 Fuji Newest, 72 Nishiki Professional, 71 Peugeot PX-10, 58 Claud Butler

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked 5 Times in 4 Posts
Velobase.com question

I was on this site this morning and it doesn't allow me to advance to he next page. Does anyone else have issues with this when multiple pages are displayed? Do I need an account or is it bad format? Am i doing something wrong? Thanks for any help...
hwheel72 is offline  
Old 05-14-20, 06:33 AM
  #2  
Kilroy1988 
Senior Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Visalia, CA
Posts: 1,275
Mentioned: 24 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 540 Post(s)
Liked 240 Times in 123 Posts
Advance to the next page while you're doing what? The search function seems to be working fine for me right now. That's typically all that I do on the site.

-Gregory
Kilroy1988 is offline  
Old 05-14-20, 07:07 AM
  #3  
hwheel72 
Steele is Real
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2018
Location: Plano, TX
Posts: 75

Bikes: 86 De Rosa Pro, 80 Centurion Semi Pro, 79 Trek 930, 76 Fuji Newest, 72 Nishiki Professional, 71 Peugeot PX-10, 58 Claud Butler

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked 5 Times in 4 Posts
Originally Posted by Kilroy1988 View Post
Advance to the next page while you're doing what? The search function seems to be working fine for me right now. That's typically all that I do on the site.

-Gregory
Search works great but when the search provides multiple pages, i can't advance to page 2 or 3 etc.. I can only view the current page.
hwheel72 is offline  
Old 05-14-20, 07:24 AM
  #4  
The Golden Boy 
Extraordinary Magnitude
 
The Golden Boy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Waukesha WI
Posts: 12,108

Bikes: 1978 Trek TX700; 1978/79 Trek 736; 1984 Specialized Stumpjumper Sport; 1984 Schwinn Voyageur SP; 1985 Trek 620; 1985 Trek 720; 1986 Trek 400 Elance; 1987 Schwinn High Sierra; 1990 Miyata 1000LT

Mentioned: 76 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2016 Post(s)
Liked 336 Times in 235 Posts
I was able to on a PC using IE- but not on my iPhone using Safari.

Same problem as the OP-

I went to Search- Standard Search- checked “Sun Tour” then tried the arrow to go to page 2 of results and it laughed at me. (It just blinked and stayed there)
__________________
*Recipient of the 2006 Time Magazine "Person Of The Year" Award*

Commence to jigglin’ huh?!?!

"But hey, always love to hear from opinionated amateurs." -says some guy to Mr. Marshall.
The Golden Boy is offline  
Old 05-14-20, 07:25 AM
  #5  
SurferRosa
Senior Member
 
SurferRosa's Avatar
 
Join Date: Dec 2018
Location: Pac NW
Posts: 2,518

Bikes: old school 531c & Campy

Mentioned: 45 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1072 Post(s)
Liked 743 Times in 457 Posts
Originally Posted by hwheel72 View Post
Search works great, but when the search provides multiple pages, i can't advance to page 2 or 3 etc...
Works for me on my Android phone using Chrome. Try scrubbing your browser's velobase history.

.

Was doing some research this week and recognized a user name that started one of the Campy Victory pages I was reading. So, thanks, cudak888 .
SurferRosa is offline  
Old 05-14-20, 07:27 AM
  #6  
Kilroy1988 
Senior Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Visalia, CA
Posts: 1,275
Mentioned: 24 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 540 Post(s)
Liked 240 Times in 123 Posts
Originally Posted by hwheel72 View Post
Search works great but when the search provides multiple pages, i can't advance to page 2 or 3 etc.. I can only view the current page.
Still works just fine for me... Take Surferrosa's advice and wipe your recent history or cookies or whatever.

-Gregory
Kilroy1988 is offline  
Old 05-14-20, 07:28 AM
  #7  
thorstein
Senior Member
 
thorstein's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Saint Paul, MN
Posts: 80

Bikes: 1969 Raleigh Twenty, 1975 Raleigh DL-1, 1984 Specialized Stumpjumper Sport, 1989 Schwinn Voyageur

Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 41 Post(s)
Liked 9 Times in 9 Posts
Worked for me on my phone running Firefox on Android. Did you tap the little 2 at the bottom of the page?
thorstein is offline  
Old 05-14-20, 07:30 AM
  #8  
fraba 
Senior Member
 
Join Date: Jan 2019
Location: Longueuil, Quebec, Canada
Posts: 182

Bikes: 1973 Raleigh Super Course - c.1988 Colnago Master Piu - 2004 Devinci MoonRacer - 2014 Cervelo P3 - 2018 Open New Up

Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 49 Post(s)
Liked 24 Times in 15 Posts
I can confirm it is a Safari problem. I have the same problem as the OP on Safari but works just fine when I use Chrome on a Mac.
fraba is offline  
Old 05-14-20, 07:33 AM
  #9  
hwheel72 
Steele is Real
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2018
Location: Plano, TX
Posts: 75

Bikes: 86 De Rosa Pro, 80 Centurion Semi Pro, 79 Trek 930, 76 Fuji Newest, 72 Nishiki Professional, 71 Peugeot PX-10, 58 Claud Butler

Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked 5 Times in 4 Posts
Yes, @fraba is correct. Definitely Safari problem which sucks. Worked fine on Firefox. Thanks all. Pleas resume your normal scheduled searching for that mysterious component!!
hwheel72 is offline  
Old 05-14-20, 07:41 AM
  #10  
hazetguy 
Custom User Title
 
hazetguy's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: asheville
Posts: 1,356

Bikes: are filling up my basement.

Mentioned: 92 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 923 Post(s)
Likes: 0
Liked 454 Times in 285 Posts
i've always found the site to be a bit glitchy here and there (particularly when using the "back" or "forward" button), especially when using the search, and moreso on a mobile device.
it's still a very vaulable resource, it can just be a little tricky at times.
hazetguy is offline  
Old 05-14-20, 08:21 AM
  #11  
no67el 
Senior Member
 
Join Date: Oct 2018
Location: Mad River Valley, VT
Posts: 121

Bikes: How many is too many?

Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 39 Post(s)
Liked 51 Times in 25 Posts
I find that the velobase site performs poorly with Safari. Works fine with the Chrome browser though--- so I just switch when needed.

Such a fantastic resource for this hobby---- well worth supporting with some $.

N
no67el is offline  
Likes For no67el:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.