Go Back  Bike Forums > News & Suggestions > Forum Suggestions & User Assistance
Reload this Page >

SOFTWARE UPDATE: New photo gallery, photo uploader, and mobile skin, April 24, 2018!

Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

SOFTWARE UPDATE: New photo gallery, photo uploader, and mobile skin, April 24, 2018!

Reply

Old 04-26-18, 06:19 PM
  #27  
hazetguy 
Custom User Title
 
hazetguy's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: asheville
Posts: 819

Bikes: '85 Trek 660, a Pinarello of some kind, Peugeot PX-10 project, Cannondale SR600, Tom Kellogg Ross Signature

Mentioned: 32 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 485 Post(s)
I, too, am still seeing ads. I logged out, logged back in. Still, ads along the right side.
On the other hand, I have seen forums change styles / formatting, and there are always bugs to work out. I'm just happy the site is back up and running, and I hope the admins work this out as soon as it is realistic for them to do so. Thanks for all the efforts.
hazetguy is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 06:21 PM
  #28  
Jadesfire 
Senior Member
 
Jadesfire's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 1,302

Bikes: '88 Bianchi, '94ish Trek

Mentioned: 39 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 887 Post(s)
Originally Posted by hazetguy View Post
I, too, am still seeing ads. I logged out, logged back in. Still, ads along the right side.
On the other hand, I have seen forums change styles / formatting, and there are always bugs to work out. I'm just happy the site is back up and running, and I hope the admins work this out as soon as it is realistic for them to do so. Thanks for all the efforts.
+1, though I just logged out and back in for the fourth time and the ads on the right have disappeared. Now it's just a banner ad at the bottom of the page (since I disabled that annoying infinite scroll thing).

Edit: Well, ads seem to be gone now. Thanks mods!
__________________
Originally Posted by LAJ View Post
Everyone thinks they have had a long strange trip, until they look at other folks' journeys. Then they realize everyone has had a long strange trip, just using different modes of transportation.
"The mystery of life isn't a problem to solve, but a reality to experience."

Last edited by Jadesfire; 04-26-18 at 06:26 PM. Reason: update
Jadesfire is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 06:26 PM
  #29  
hazetguy 
Custom User Title
 
hazetguy's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: asheville
Posts: 819

Bikes: '85 Trek 660, a Pinarello of some kind, Peugeot PX-10 project, Cannondale SR600, Tom Kellogg Ross Signature

Mentioned: 32 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 485 Post(s)
Now seeing ads between posts, see pic below.
How does one disable the infinite scrolling?

hazetguy is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 06:32 PM
  #30  
iab
Senior Member
 
iab's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: NW Burbs, Chicago
Posts: 9,516
Mentioned: 85 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1258 Post(s)
No more ads. It's all good man.
iab is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 06:32 PM
  #31  
IBobi
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 330

Bikes: 2010 Gary Fisher Marlin Disc

Mentioned: 14 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 124 Post(s)
Originally Posted by jimincalif View Post
In Chrome and Windows 10 I'm getting a text based view. Looks like this:
Try clearing out your cache.

Ads should disappear soon for those with Titanium. Cache must restart. Do try logging out and back in too.
IBobi is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 06:38 PM
  #32  
hazetguy 
Custom User Title
 
hazetguy's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: asheville
Posts: 819

Bikes: '85 Trek 660, a Pinarello of some kind, Peugeot PX-10 project, Cannondale SR600, Tom Kellogg Ross Signature

Mentioned: 32 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 485 Post(s)
Originally Posted by IBobi View Post
Try clearing out your cache.

Ads should disappear soon for those with Titanium. Cache must restart. Do try logging out and back in too.
Cleared cache & cookies, logged back in.
Still seeing ads between posts.
In case this matters, desktop, Windows 7pro, Chrome browser.

Last edited by hazetguy; 04-26-18 at 06:44 PM.
hazetguy is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 06:39 PM
  #33  
gnome 
shaken, not stirred.
 
gnome's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: The Shaky Isles.
Posts: 4,296

Bikes: I've lost count.

Mentioned: 26 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 775 Post(s)
The teal font used as a default for thread titles doesn't have enough contrast with the rest of the page when using a desktop browser.

Is there an option to turn the Forums menu list back to the old format. To go to the Australia/New Zealand regional subforum was previously one click for instance. It is now a several click and move operation.
__________________
Get a bicycle. You will not regret it if you live. ~Mark Twain, "Taming the Bicycle"
vBulletin: snafu
gnome is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 06:42 PM
  #34  
IBobi
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 330

Bikes: 2010 Gary Fisher Marlin Disc

Mentioned: 14 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 124 Post(s)
Originally Posted by gnome View Post
The teal font used as a default for thread titles doesn't have enough contrast with the rest of the page when using a desktop browser.

Is there an option to turn the Forums menu list back to the old format. To go to the Australia/New Zealand regional subforum was previously one click for instance. It is now a several click and move operation.
I can get there from one click... not sure what you mean. Screen shot maybe?
IBobi is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 06:46 PM
  #35  
ColonelSanders
Senior Member
 
ColonelSanders's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Brisbane, Australia
Posts: 3,793

Bikes: 2017 Merida Big Nine XT Edition, 2016 Giant Toughroad SLR 2, 1995 Trek 830

Mentioned: 23 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1175 Post(s)
Can we have a skin colour that mimics the old yellow and white scheme, this teal one is so generic and bland.
ColonelSanders is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 06:50 PM
  #36  
hazetguy 
Custom User Title
 
hazetguy's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: asheville
Posts: 819

Bikes: '85 Trek 660, a Pinarello of some kind, Peugeot PX-10 project, Cannondale SR600, Tom Kellogg Ross Signature

Mentioned: 32 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 485 Post(s)
Originally Posted by hazetguy View Post
Cleared cache & cookies, logged back in.
Still seeing ads between posts.
In case this matters, desktop, Windows 7pro, Chrome browser.

I seem to have solved the problem. I logged out on my phone (iPhone 7), logged back in on my phone. Now ads between posts on desktop seem to be gone.

Have to say that the mobile version is going to take some getting used to, but it is considerably better than it was before (or so it seems to me).
hazetguy is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 06:53 PM
  #37  
lasauge 
Pedalin' Erry Day
 
lasauge's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Colorado Springs
Posts: 923
Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 465 Post(s)
Only thing I can find that's broken is that the image upload button doesn't work in Quick Reply mode.

And one very minor thing, it would be nice to have an option to turn off the bottom-of-the-screen menu bar.
__________________
Reach me faster by email.
lasauge is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 06:53 PM
  #38  
gnome 
shaken, not stirred.
 
gnome's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: The Shaky Isles.
Posts: 4,296

Bikes: I've lost count.

Mentioned: 26 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 775 Post(s)
Originally Posted by IBobi View Post
I can get there from one click... not sure what you mean. Screen shot maybe?
Oops. I can find the once click display now. I got confused by the new colour scheme. I was trying to get to it from the Forums drop down/expandable menu. If you choose that it was move the cusor to the Community Connections menu and then click on regional discussions then you had to click on the link for the regional sub-forum you wanted.
__________________
Get a bicycle. You will not regret it if you live. ~Mark Twain, "Taming the Bicycle"
vBulletin: snafu
gnome is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 06:58 PM
  #39  
IBobi
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 330

Bikes: 2010 Gary Fisher Marlin Disc

Mentioned: 14 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 124 Post(s)
Originally Posted by lasauge View Post
Only thing I can find that's broken is that the image upload button doesn't work in Quick Reply mode.

And one very minor thing, it would be nice to have an option to turn off the bottom-of-the-screen menu bar.
QR image uploading is working for me. Click the little picture icon and follow the prompts.

Turn off Infinite Scroll in UserCP, edit options.
IBobi is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 07:03 PM
  #40  
hazetguy 
Custom User Title
 
hazetguy's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: asheville
Posts: 819

Bikes: '85 Trek 660, a Pinarello of some kind, Peugeot PX-10 project, Cannondale SR600, Tom Kellogg Ross Signature

Mentioned: 32 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 485 Post(s)
Ok, what's with the spinny arrows at the bottom? Saw this in C&V in the ebay/craigslist thread. (picture the two arrows at the bottom spinning around)

edit: I turned off infinite scrolling and the spinny arrows went away.


Last edited by hazetguy; 04-26-18 at 07:10 PM.
hazetguy is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 07:10 PM
  #41  
IBobi
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 330

Bikes: 2010 Gary Fisher Marlin Disc

Mentioned: 14 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 124 Post(s)
^page is still loading. Infinite scroll is always loading as you scroll down.
IBobi is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 07:13 PM
  #42  
hazetguy 
Custom User Title
 
hazetguy's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: asheville
Posts: 819

Bikes: '85 Trek 660, a Pinarello of some kind, Peugeot PX-10 project, Cannondale SR600, Tom Kellogg Ross Signature

Mentioned: 32 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 485 Post(s)
Thanks for the clarification. I turned infinte scrolling off, arrows went away (see edit above).

Thanks for all the efforts to make things runs smoothly!
hazetguy is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 07:22 PM
  #43  
IBobi
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 330

Bikes: 2010 Gary Fisher Marlin Disc

Mentioned: 14 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 124 Post(s)
Originally Posted by hazetguy View Post
Thanks for the clarification. I turned infinte scrolling off, arrows went away (see edit above).

Thanks for all the efforts to make things runs smoothly!
My pleasure!
IBobi is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 07:47 PM
  #44  
GeneO 
Cyclopath
 
GeneO's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 2,120

Bikes: 2018 Roubaix Expert Di2, 2016 Diverge Expert X1, Felt 2012 F55X

Mentioned: 11 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 375 Post(s)
Thanks for getting rid of the low-contrast teal. It is better contrast now, but still not quite as good as before. Maybe it is the fonts.
__________________
Manbearpig & Redtail
GeneO is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 08:06 PM
  #45  
bruce19
Senior Member
 
bruce19's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Lebanon (Liberty Hill), CT
Posts: 5,970

Bikes: MASI Gran Criterium S, Colnago World Cup CX & Guru steel

Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 751 Post(s)
Originally Posted by GeneO View Post
Thanks for getting rid of the low-contrast teal. It is better contrast now, but still not quite as good as before. Maybe it is the fonts.
Agreed. Better contrast needed IMO. It's kind of upsetting actually.
bruce19 is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 08:07 PM
  #46  
carleton
Elitist
 
carleton's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Atlanta, GA
Posts: 15,444
Mentioned: 75 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1154 Post(s)
Originally Posted by IBobi View Post
UserCP
Edit Options
Disable Infinite Scroll
Save.



You gotta log out and back in, Holmes.
Awesome! Thanks!!
carleton is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 08:11 PM
  #47  
bruce19
Senior Member
 
bruce19's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Lebanon (Liberty Hill), CT
Posts: 5,970

Bikes: MASI Gran Criterium S, Colnago World Cup CX & Guru steel

Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 751 Post(s)
I should have mentioned that what I'm seeing is a grayish print not exactly black and thus diminished contrast. Not easy on the eyes.
bruce19 is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 08:12 PM
  #48  
02Giant 
Home School Valedictorian
 
02Giant's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Iowa
Posts: 2,613

Bikes: 13 Orbea Orca 02 Giant Cypress 88 Mongoose ATB

Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 715 Post(s)
Is the teal permanent? I checked the user cp, see way to change it.
__________________
Excuse me if I, have some place in my mind,
Where I go time to time
02Giant is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 08:15 PM
  #49  
Rollfast
What happened?
 
Rollfast's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Around here somewhere
Posts: 7,127

Bikes: 3 Rollfasts, 3 Schwinns, a Shelby and a Higgins Flightliner in a pear tree!

Mentioned: 25 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 1349 Post(s)
The new logo on the banner, PLEASE! give us the old one back by default. It's like GENERIC to the max, like those engine displacement stickers on small cars. Not classy.

Don't care about the rest of the redesign, it's probably better.

Auto-scrolling WILL be defeated though. I have enough problems with poor mouse tracking causing jumping now and then, it's old crap on a second life I use.
__________________
I don't know Everything...I've just been at it long enough to know why it's probably messed up.
Rollfast is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-18, 08:17 PM
  #50  
hazetguy 
Custom User Title
 
hazetguy's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: asheville
Posts: 819

Bikes: '85 Trek 660, a Pinarello of some kind, Peugeot PX-10 project, Cannondale SR600, Tom Kellogg Ross Signature

Mentioned: 32 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 485 Post(s)
An observation: while using the “full site” style on my phone, the style I prefer (vs. mobile version), the text size in posts is
HUGE
And almost painful to read.
hazetguy is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service