Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

HELP-how to post pictures???

Old 11-01-17, 06:20 PM
  #1  
m7ickey
Senior Member
Thread Starter
 
m7ickey's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Elmira, NY
Posts: 101

Bikes: 2016 Giant Escape City

Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 27 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
HELP-how to post pictures???

I uploaded pics to google pic's & dropbox, created and copied the url of the pic, clicked OK and posted but pic's did not show up. Then I tried the upload button, tried to upload a pic 3 times from my computer and each time got a failed message. HELP
m7ickey is offline  
Old 11-01-17, 06:24 PM
  #2  
m7ickey
Senior Member
Thread Starter
 
m7ickey's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Elmira, NY
Posts: 101

Bikes: 2016 Giant Escape City

Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 27 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
Testing again
Attached Images
File Type: jpg
Test Image.jpg (288.7 KB, 151 views)
m7ickey is offline  
Old 11-01-17, 06:25 PM
  #3  
m7ickey
Senior Member
Thread Starter
 
m7ickey's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Elmira, NY
Posts: 101

Bikes: 2016 Giant Escape City

Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 27 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
OK, nevermind, image was to big before even though it was smaller than the size the upload button said
m7ickey is offline  
Old 11-01-17, 06:42 PM
  #4  
cb400bill
Administrator
 
cb400bill's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Kalamazoo MI
Posts: 16,446

Bikes: Fuji SL 2.1 (carbon fiber), Pinarello Stelvio (steel), Cannondale Synapse (aluminum)

Mentioned: 32 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1258 Post(s)
Liked 41 Times in 30 Posts
Thread moved from General Cycling to Forum Suggestions and User Assistance.
cb400bill is offline  
Old 11-05-17, 08:24 PM
  #5  
chery
Newbie
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
Hi m7ickey I am having the same situation with you. How can you tell me?
chery is offline  
Old 11-06-17, 06:06 PM
  #6  
simmonsgc
Senior Member
 
simmonsgc's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: NC High Country
Posts: 646
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 80 Post(s)
Likes: 0
Liked 2 Times in 2 Posts
https://photos.app.goo.gl/yMNmwR8ULjVk9hTJ2

Attached Images
File Type: jpeg
mb2.jpeg (568.4 KB, 140 views)
File Type: jpg
mb-2_mockup.jpg (109.1 KB, 140 views)
simmonsgc is offline  
Old 11-10-17, 12:57 PM
  #7  
matt92037
Senior Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 54
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 28 Post(s)
Liked 0 Times in 0 Posts
Test
Attached Images
File Type: jpg
shifter 1.jpg (512.5 KB, 133 views)
matt92037 is offline  
Old 11-10-17, 01:06 PM
  #8  
matt92037
Senior Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 54
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 28 Post(s)
Liked 0 Times in 0 Posts
another test
Attached Images
File Type: jpg
shifter sized2.jpg (371.5 KB, 132 views)

Last edited by matt92037; 11-10-17 at 01:10 PM.
matt92037 is offline  
Old 01-31-18, 08:23 PM
  #9  
GoMtnBiking
Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 28
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
Sorry to use your thread but just checking a pic post

GoMtnBiking is offline  
Old 02-01-18, 10:33 AM
  #10  
wingless
Senior Member
 
wingless's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: Florida
Posts: 304

Bikes: 2011 Trek 1.2 + 2016 Trek 1.1 H2

Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 115 Post(s)
Likes: 0
Liked 1 Time in 1 Post
All of my images are hosted on Flickr and linked into the forum.

FWIW, the image is selected in the Flickr Photostream. Then the Share Photo icon is selected. Then the BBCode tab is selected. The entire string is copied. Everything between [ IMG ] and [ /IMG ] is retained, everything else is deleted.




wingless is offline  
Old 02-01-18, 01:25 PM
  #11  
skillasw
vintage Bianchiist
 
skillasw's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Victoria, BC
Posts: 97

Bikes: Bianchis, 84 Superleggera, 86 Giro, 87 SportSx, 87 Campd'Italia, 87 Limited, 88 Proto, 95 TSXChorus, 94 TSX105/DAax, 94 Super Grizzley RC, 94 Genius Record, 06 Pinella Boron, 18 Volpe Avanti, 00 Megapro ST Veloce00 EM Strada OS

Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 27 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
test picture

skillasw is offline  
Old 02-01-18, 01:29 PM
  #12  
skillasw
vintage Bianchiist
 
skillasw's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Victoria, BC
Posts: 97

Bikes: Bianchis, 84 Superleggera, 86 Giro, 87 SportSx, 87 Campd'Italia, 87 Limited, 88 Proto, 95 TSXChorus, 94 TSX105/DAax, 94 Super Grizzley RC, 94 Genius Record, 06 Pinella Boron, 18 Volpe Avanti, 00 Megapro ST Veloce00 EM Strada OS

Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 27 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
test 2

testing again
Attached Images
File Type: jpg
File_003 (2).jpg (1.12 MB, 122 views)
skillasw is offline  
Old 02-06-18, 09:27 AM
  #13  
masi61
Senior Member
 
masi61's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: SW Ohio
Posts: 2,063

Bikes: Puch Marco Polo, Saint Tropez, Masi Gran Criterium

Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 392 Post(s)
Likes: 0
Liked 12 Times in 11 Posts
Originally Posted by wingless View Post
All of my images are hosted on Flickr and linked into the forum.

FWIW, the image is selected in the Flickr Photostream. Then the Share Photo icon is selected. Then the BBCode tab is selected. The entire string is copied. Everything between [ IMG ] and [ /IMG ] is retained, everything else is deleted.




I can’t seem to find the “share” button on Flick’r for my iPad. Am I missing something?
masi61 is online now  
Old 02-06-18, 09:53 AM
  #14  
wingless
Senior Member
 
wingless's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: Florida
Posts: 304

Bikes: 2011 Trek 1.2 + 2016 Trek 1.1 H2

Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 115 Post(s)
Likes: 0
Liked 1 Time in 1 Post
Originally Posted by masi61 View Post
I can’t seem to find the “share” button on Flick’r for my iPad. Am I missing something?
Probably.

When I examine an image in my Photostream or in my album, the curved arrow for sharing is not visible. I then press my finger onto the screen and drag left to show the share arrow, as-shown in my reply.
wingless is offline  
Old 02-06-18, 10:55 AM
  #15  
masi61
Senior Member
 
masi61's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: SW Ohio
Posts: 2,063

Bikes: Puch Marco Polo, Saint Tropez, Masi Gran Criterium

Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 392 Post(s)
Likes: 0
Liked 12 Times in 11 Posts
Originally Posted by wingless View Post
Probably.

When I examine an image in my Photostream or in my album, the curved arrow for sharing is not visible. I then press my finger onto the screen and drag left to show the share arrow, as-shown in my reply.
Well, I can see the curved arrow. But there is no button to resize the photo. All my photos are like 3500 x 2500. It puts a link on but not directly.
masi61 is online now  
Old 02-07-18, 06:43 AM
  #16  
ciclimeacci 
Senior Member
 
ciclimeacci's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Charlotte, NC
Posts: 63

Bikes: N+1=more than the character limit

Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
Having some trouble lately. Attempting a test from Google Images .





ciclimeacci is offline  
Old 02-07-18, 06:53 AM
  #17  
ciclimeacci 
Senior Member
 
ciclimeacci's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Charlotte, NC
Posts: 63

Bikes: N+1=more than the character limit

Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
https://photos.app.goo.gl/F8Fwmr3cdB4Ztk8C2

My link seems to work, but I cant seem to embed a pic using the url for the pic in google.

Last edited by ciclimeacci; 02-07-18 at 06:54 AM. Reason: tsting pic embed
ciclimeacci is offline  
Old 02-07-18, 01:19 PM
  #18  
wingless
Senior Member
 
wingless's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: Florida
Posts: 304

Bikes: 2011 Trek 1.2 + 2016 Trek 1.1 H2

Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 115 Post(s)
Likes: 0
Liked 1 Time in 1 Post
Originally Posted by wingless View Post
All of my images are hosted on Flickr and linked into the forum.

FWIW, the image is selected in the Flickr Photostream. Then the Share Photo icon is selected. Then the BBCode tab is selected. The entire string is copied. Everything between [ IMG ] and [ /IMG ] is retained, everything else is deleted.
Originally Posted by masi61 View Post
I can’t seem to find the “share” button on Flick’r for my iPad. Am I missing something?
Originally Posted by wingless View Post
Probably.

When I examine an image in my Photostream or in my album, the curved arrow for sharing is not visible. I then press my finger onto the screen and drag left to show the share arrow, as-shown in my reply.
Originally Posted by masi61 View Post
Well, I can see the curved arrow. But there is no button to resize the photo. All my photos are like 3500 x 2500. It puts a link on but not directly.
After the curved arrow Share icon is selected, then the BBCode tab is selected, the re-size drop down arrow is available, showing many image size options.

If a different BBCode tab is selected. then those re-size options are not available.
wingless is offline  
Old 02-07-18, 01:22 PM
  #19  
wingless
Senior Member
 
wingless's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: Florida
Posts: 304

Bikes: 2011 Trek 1.2 + 2016 Trek 1.1 H2

Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 115 Post(s)
Likes: 0
Liked 1 Time in 1 Post
Originally Posted by ciclimeacci View Post
https://photos.app.goo.gl/F8Fwmr3cdB4Ztk8C2

My link seems to work, but I cant seem to embed a pic using the url for the pic in google.
Yes, the link works.

Click on the image in the link, then embed the image URL between the [ IMG] and [ /IMG ] tabs, w/o spaces.


wingless is offline  
Old 02-08-18, 06:32 AM
  #20  
ciclimeacci 
Senior Member
 
ciclimeacci's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Charlotte, NC
Posts: 63

Bikes: N+1=more than the character limit

Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
testing again using method above



the little blue icon is all I get when the link is copied and posted between the tags as described.

Last edited by ciclimeacci; 02-08-18 at 06:33 AM. Reason: test image
ciclimeacci is offline  
Old 02-08-18, 06:38 AM
  #21  
ciclimeacci 
Senior Member
 
ciclimeacci's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Charlotte, NC
Posts: 63

Bikes: N+1=more than the character limit

Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
attaching images not embedding

This is an image attached but not embedded. It appears to work. Still no luck with the embed.
Attached Images
File Type: jpg
IMG_4194.jpg (1.07 MB, 106 views)
ciclimeacci is offline  
Old 02-08-18, 08:24 AM
  #22  
StarBiker
Senior Member
 
StarBiker's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,392

Bikes: Trek 2500, Gary Fisher Cobia, Cannondale Super V400

Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 585 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
This site is funny sometimes. First it was photobucket, and now it's Flickr. These are the only image hosting sites in the universe? Although photobucket is nonsense, Flickr isn't bad, but browse the net and look for other options. One I like is postimage.org. .
StarBiker is offline  
Old 02-08-18, 09:13 AM
  #23  
wingless
Senior Member
 
wingless's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: Florida
Posts: 304

Bikes: 2011 Trek 1.2 + 2016 Trek 1.1 H2

Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 115 Post(s)
Likes: 0
Liked 1 Time in 1 Post
Originally Posted by ciclimeacci View Post
https://photos.app.goo.gl/F8Fwmr3cdB4Ztk8C2

My link seems to work, but I cant seem to embed a pic using the url for the pic in google.
Originally Posted by wingless View Post
Yes, the link works.

Click on the image in the link, then embed the image URL between the [ IMG] and [ /IMG ] tabs, w/o spaces.


The link provided shows an image. That image cannot be linked into a forum. It does not have an image address.




As was stated, first click on the image, then copy / paste the image address between the [ IMG ] and [ /IMG ] image tags w/o spaces.

wingless is offline  
Old 02-09-18, 09:42 AM
  #24  
ciclimeacci 
Senior Member
 
ciclimeacci's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Charlotte, NC
Posts: 63

Bikes: N+1=more than the character limit

Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
One last attempt. It appears to have worked this time. Thank you for the assistance.

ciclimeacci is offline  
Old 02-09-18, 10:59 AM
  #25  
wingless
Senior Member
 
wingless's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: Florida
Posts: 304

Bikes: 2011 Trek 1.2 + 2016 Trek 1.1 H2

Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 115 Post(s)
Likes: 0
Liked 1 Time in 1 Post
Originally Posted by ciclimeacci View Post
One last attempt. It appears to have worked this time. Thank you for the assistance.
Glad to help.

The image is not showing, only a dash in a circle is showing.
wingless is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.