Go Back  Bike Forums > News & Suggestions > Forum Suggestions & User Assistance
Reload this Page >

"Page not found" on Chrome and Opera

Notices
Forum Suggestions & User Assistance Have a suggestion for the forums? Need help with the Forums? Post here.

"Page not found" on Chrome and Opera

Old 07-03-21, 06:10 AM
  #1  
Lazyass
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2008
Location: Minas Ithil
Posts: 9,026
Mentioned: 62 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2303 Post(s)
Liked 425 Times in 268 Posts
"Page not found" on Chrome and Opera

For the last four hours this site has not been working on my Chrome and Opera browsers "page not found". I had to log in on my old slow internet explorer. What's the deal?
Lazyass is offline  
Old 07-03-21, 06:29 AM
  #2  
Sy Reene
Advocatus Diaboli
 
Sy Reene's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Wherever I am
Posts: 7,326

Bikes: Merlin Cyrene, Nashbar steel CX

Mentioned: 11 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 3911 Post(s)
Liked 960 Times in 642 Posts
Originally Posted by Lazyass View Post
For the last four hours this site has not been working on my Chrome and Opera browsers "page not found". I had to log in on my old slow internet explorer. What's the deal?
you're seeing the result of the discussion 2 threads down (atm): https://www.bikeforums.net/forum-sug...orums-1233970/
Sy Reene is offline  
Likes For Sy Reene:
Old 07-03-21, 09:54 AM
  #3  
Iride01
Hits [ENTER] b4 thinking
 
Iride01's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Mississippi
Posts: 8,193

Bikes: '20 Tarmac Disc Comp '91, '78 Raleigh Competition GS

Mentioned: 34 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3224 Post(s)
Liked 1,827 Times in 1,296 Posts
I cleared my browser cache and I have no issues at all. I use Chrome on a Win10 PC and on my android phone.

I don't have anything bookmarked but the main BF site, so I can't say if any thing is up with bookmarks to specific sub-forums or other links inside BF as in the other thread.
Iride01 is offline  
Old 07-03-21, 10:36 AM
  #4  
Darth Lefty 
Disco Infiltrator
 
Darth Lefty's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Folsom CA
Posts: 12,178

Bikes: Stormchaser, Paramount, Timberjack, Expert TG, Samba tandem

Mentioned: 67 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2442 Post(s)
Liked 1,211 Times in 785 Posts
Originally Posted by Iride01 View Post
cache
It's not that. They changed the URL's of all the forums to have numbers at the end. So /forum-suggestions-user-assistance/ is now /forum-suggestions-user-assistance-160/ and so on. It was like this long ago, and the numbers match up... road biking is 41 and racing is 33. But it has not been this way for years, and all the links posted since and bookmarks and shortcuts are now broken again.
__________________
Genesis 49:16-17
Darth Lefty is offline  
Old 07-03-21, 12:58 PM
  #5  
sdn40
Senior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: Green Bay, WI
Posts: 620

Bikes: 88 Cannondale Criterium

Mentioned: 14 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 276 Post(s)
Liked 123 Times in 78 Posts
So every link that comes up on Google searches is "page not found" too. Horrible idea
sdn40 is online now  
Old 07-03-21, 02:35 PM
  #6  
Iride01
Hits [ENTER] b4 thinking
 
Iride01's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Mississippi
Posts: 8,193

Bikes: '20 Tarmac Disc Comp '91, '78 Raleigh Competition GS

Mentioned: 34 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3224 Post(s)
Liked 1,827 Times in 1,296 Posts
Immediately after I wrote my previous post in this thread the BF website went down entirely for me. Got a timeout trying to connect and isitdownrightnow reported the site as down.

Wasn't back up after my 2hr 45min ride either. Just came up for me after my shower. TMI?
Iride01 is offline  
Old 07-03-21, 02:46 PM
  #7  
BillyD
Administrator
 
BillyD's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Hudson Valley, NY
Posts: 29,493

Bikes: Merlin Cyrene '04; Bridgestone RB-1 '92

Mentioned: 307 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 9097 Post(s)
Liked 2,783 Times in 1,578 Posts
Yeah, my experience is it comes and goes. Hopefully it smoothes out.
__________________
See, this is why we can't have nice things. - - smarkinson
Where else but the internet can a bunch of cyclists go and be the tough guy? - - jdon
BillyD is offline  
Likes For BillyD:
Old 07-03-21, 07:40 PM
  #8  
GeneO 
Senior Member
 
GeneO's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: midwest
Posts: 2,507

Bikes: 2018 Roubaix Expert Di2, 2016 Diverge Expert X1

Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 474 Post(s)
Liked 135 Times in 93 Posts
Same on Firefox.
GeneO is offline  
Old 07-03-21, 08:43 PM
  #9  
GeneO 
Senior Member
 
GeneO's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: midwest
Posts: 2,507

Bikes: 2018 Roubaix Expert Di2, 2016 Diverge Expert X1

Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 474 Post(s)
Liked 135 Times in 93 Posts
Pretty much makes the site useless. Hope you fix it.
GeneO is offline  
Old 07-03-21, 09:26 PM
  #10  
indyfabz
Senior Member
 
indyfabz's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 31,005
Mentioned: 199 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 13727 Post(s)
Liked 6,563 Times in 3,347 Posts
Same on my Safari. Cannot connect. No problem with any other site. Glad Iím not the only one.
indyfabz is offline  
Old 07-03-21, 09:27 PM
  #11  
indyfabz
Senior Member
 
indyfabz's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 31,005
Mentioned: 199 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 13727 Post(s)
Liked 6,563 Times in 3,347 Posts
Originally Posted by Iride01 View Post
Immediately after I wrote my previous post in this thread the BF website went down entirely for me. Got a timeout trying to connect and isitdownrightnow reported the site as down.

Wasn't back up after my 2hr 45min ride either. Just came up for me after my shower. TMI?
I get the timed out error message with Safari.
indyfabz is offline  
Old 07-04-21, 02:26 AM
  #12  
Lazyass
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2008
Location: Minas Ithil
Posts: 9,026
Mentioned: 62 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2303 Post(s)
Liked 425 Times in 268 Posts
Originally Posted by Iride01 View Post
I cleared my browser cache and I have no issues at all. I use Chrome on a Win10 PC and on my android phone.

I don't have anything bookmarked but the main BF site, so I can't say if any thing is up with bookmarks to specific sub-forums or other links inside BF as in the other thread.
Yeah, after Sy Reene's reply I read that thread and changed to the new address with the numbers and it worked. But then when I would click the "go" button on the "forum jump" at the bottom of the page I would once again get page not found. After I cleared my cache it was fixed.

Kind of odd.
Lazyass is offline  
Old 07-06-21, 09:33 PM
  #13  
GeneO 
Senior Member
 
GeneO's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: midwest
Posts: 2,507

Bikes: 2018 Roubaix Expert Di2, 2016 Diverge Expert X1

Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 474 Post(s)
Liked 135 Times in 93 Posts
Can't you FIX THIS? I can flush my cache in Firefox and it works for a little bit, then it comes right back. Maybe you need a new hosting platform.
GeneO is offline  
Old 07-06-21, 10:06 PM
  #14  
2cam16
Senior Member
 
2cam16's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: San Mateo,Ca.
Posts: 4,043

Bikes: TRIMMED DOWN THE HERD

Mentioned: 44 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1001 Post(s)
Liked 637 Times in 442 Posts
Using Chrome. PC. The last page of "Where Did You Ride in Southern California?" is a Page Not Found.
2cam16 is offline  
Old 07-07-21, 09:23 AM
  #15  
IBJoel
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 353
Mentioned: 27 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 168 Post(s)
Liked 155 Times in 108 Posts
Originally Posted by GeneO View Post
Can't you FIX THIS? I can flush my cache in Firefox and it works for a little bit, then it comes right back. Maybe you need a new hosting platform.
How are you getting to the site?
IBJoel is offline  
Old 07-07-21, 10:50 AM
  #16  
indyfabz
Senior Member
 
indyfabz's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 31,005
Mentioned: 199 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 13727 Post(s)
Liked 6,563 Times in 3,347 Posts
No longer getting the error message using Safari. Thanks.
indyfabz is offline  
Old 07-07-21, 11:18 AM
  #17  
GeneO 
Senior Member
 
GeneO's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: midwest
Posts: 2,507

Bikes: 2018 Roubaix Expert Di2, 2016 Diverge Expert X1

Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 474 Post(s)
Liked 135 Times in 93 Posts
Originally Posted by IBJoel View Post
How are you getting to the site?
What do you mean how am I getting to the site? Through my ISP with Firefox on my PC. Through the quick-links -> subscribed threads , I click on either the latest post icon on the left of the thread or
the Last Page link on the right of the thread. Right now I am getting "Page not found" for the "Your Most Recent Cycling-related Purchase" and "Photo of the day -or Week - or- Whatever" threads.

If I go directly to the forums as try to access the last post of those threads n the same manner, same issue. Those are threads with a huge number of posts and and getting to the last post, when those links don;t work is not feasible.

Last edited by GeneO; 07-07-21 at 11:23 AM.
GeneO is offline  
Old 07-07-21, 02:08 PM
  #18  
IBJoel
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 353
Mentioned: 27 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 168 Post(s)
Liked 155 Times in 108 Posts
Originally Posted by GeneO View Post
What do you mean how am I getting to the site? Through my ISP with Firefox on my PC. Through the quick-links -> subscribed threads , I click on either the latest post icon on the left of the thread or
the Last Page link on the right of the thread. Right now I am getting "Page not found" for the "Your Most Recent Cycling-related Purchase" and "Photo of the day -or Week - or- Whatever" threads.

If I go directly to the forums as try to access the last post of those threads n the same manner, same issue. Those are threads with a huge number of posts and and getting to the last post, when those links don;t work is not feasible.
Originally Posted by 2cam16 View Post
Using Chrome. PC. The last page of "Where Did You Ride in Southern California?" is a Page Not Found.
Just tried these threads and had no issues. Try clearing ALL data for all pages on Bike Forums and try.
IBJoel is offline  
Likes For IBJoel:
Old 07-07-21, 06:05 PM
  #19  
Sy Reene
Advocatus Diaboli
 
Sy Reene's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Wherever I am
Posts: 7,326

Bikes: Merlin Cyrene, Nashbar steel CX

Mentioned: 11 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 3911 Post(s)
Liked 960 Times in 642 Posts
Anyone else finding that the breadcrumb links all now lead to r e d d i t?
Sy Reene is offline  
Old 07-08-21, 09:50 AM
  #20  
IBJoel
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 353
Mentioned: 27 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 168 Post(s)
Liked 155 Times in 108 Posts
Originally Posted by Sy Reene View Post
Anyone else finding that the breadcrumb links all now lead to r e d d i t?
Sorry, what? They're all good for me.
IBJoel is offline  
Old 07-08-21, 02:59 PM
  #21  
GeneO 
Senior Member
 
GeneO's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: midwest
Posts: 2,507

Bikes: 2018 Roubaix Expert Di2, 2016 Diverge Expert X1

Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 474 Post(s)
Liked 135 Times in 93 Posts
Originally Posted by IBJoel View Post
Just tried these threads and had no issues. Try clearing ALL data for all pages on Bike Forums and try.
I had.
GeneO is offline  
Old 07-08-21, 03:00 PM
  #22  
IBJoel
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 353
Mentioned: 27 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 168 Post(s)
Liked 155 Times in 108 Posts
Originally Posted by GeneO View Post
I had.
Can you try a different device or browser?
IBJoel is offline  
Old 07-09-21, 12:20 PM
  #23  
Troul 
:D
 
Troul's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Mich
Posts: 4,301
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked 1,087 Times in 779 Posts
Any reason for some threads not allowing to view the last couple of pages? When I click on "View last page" for a thread that has multiple pages, it ends up with the "Page not found". If I click on the first page, I can view the thread up to a certain point before the last few pages. Example: https://www.bikeforums.net/general-c...ide-today.html
then clicking thru to later page https://www.bikeforums.net/general-c...l#post22134986 works.
As soon as I try to go to the next page in that thread or any after it, the
"Page not found" happens. [page 91 & 92]
__________________
-Oh Hey!
Troul is offline  
Old 07-12-21, 09:39 AM
  #24  
IBJoel
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 353
Mentioned: 27 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 168 Post(s)
Liked 155 Times in 108 Posts
Originally Posted by Troul View Post
Any reason for some threads not allowing to view the last couple of pages? When I click on "View last page" for a thread that has multiple pages, it ends up with the "Page not found". If I click on the first page, I can view the thread up to a certain point before the last few pages. Example: https://www.bikeforums.net/general-c...ide-today.html
then clicking thru to later page https://www.bikeforums.net/general-c...l#post22134986 works.
As soon as I try to go to the next page in that thread or any after it, the
"Page not found" happens. [page 91 & 92]
It's a combination of database refresh, deleted posts, and your number of posts you view per page.
IBJoel is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.